Moet U Een Bakplaat Kopen Voor Een Professioneel Assortiment? Recensies/beoordelingen

Noot van de redactie: Yale was ooit gevestigd in Canal Street in Boston toen ik een kind was. Er was een restaurant aan de overkant van de straat genaamd Demos. De eigenaar kookte vroeger alles op een bakplaat, van omeletten tot hotdogs tot hamburgers en hash browns op een kleine bakplaat van ongeveer 76 cm breed.

Heeft U Een Bakplaat Nodig Voor Een Professioneel Assortiment?

Overweeg voordat je een 6-pits fornuis koopt een bakplaat, want je kunt bijna elk voedsel anders bereiden dan een brander. Dit was het originele bericht.

Liever eieren en spek op een bakplaat voor een heerlijk zondagsontbijt?

In deze video leer je alle voordelen van het hebben van een bakplaat op je nieuwe professionele assortiment, evenals de beste merken en bakplaten om te overwegen.

En aan het einde van de video leer je een eenvoudige truc om je bakplaat na elk gebruik schoon te maken.

Is een Pro Range-bakplaat geschikt voor u?

script_embed(‘wistia’, ‘j2d0z9abza’, ‘, ‘, ‘inline,responsive”, ”wistia’, ‘j2d0z9abza’, ‘, ‘, ‘inline,responsive”)

Een Professional Range Grillplaat Heeft Veel Voordelen

Je kent misschien de draagbare elektrische bakplaten die je op je aanrecht kunt plaatsen, maar professionele (pro) bakplaten zijn geïntegreerd in professionele series en rangetops voor veel snellere, meer consistente temperaturen.

Je kunt meer maken dan alleen ontbijtproducten. Je kunt zelfs sliders, quesadilla’s en natuurlijk pannenkoeken, spek en eieren maken.

Onze gratis tool helpt u uw Pro Range-opties te verfijnen

Het is mogelijk om voldoende temperatuur op te warmen om verschillende eiwitten, zoals biefstuk, zalm en kip, te schroeien.

Verschillende Soorten Pro Range Bakplaten

Wolf / Miele Bakplaten

Gewalst staal is het meest populaire type bakplaat. Het kan worden aangedreven met behulp van infraroodwarmte (zoals in de Wolf of Miele).

Infrarood is een directe, intense warmte en is sneller dan een elektrische bakplaat. Infrarood is vergelijkbaar met de schroei-units op krachtige buitengrills.

De Wolf gewalste stalen bakplaat is geparelstraald voor een saaiere, professionele uitstraling. Het is ook duurzamer.

Thermador Bakplaat

Het elektrische verwarmingselement drijft de gegoten aluminium Thermador aan. Anti-aanbak, vaatwasmachinebestendig, het oppervlak is niet zo heet als gas Miele of Wolf. Het heeft echter een meer consistente warmteverdeling en wordt niet zo heet.

Jenn-Air Grid

Jenn-Air is een uniek reinigingsproduct. Hun elektrische bakplaat heeft een duurzaam chroomoppervlak voor eenvoudige reiniging en koken met antiaanbaklaag. Hoewel het het gemakkelijkst te verwarmen is, duurt het langer dan de elektrische Thermador.

Hoe Maak Je Een Professionele Bakplaat Schoon?

Deze methode maakt het schoonmaken eenvoudig. Deze vochtige handdoektechniek kan na normaal dagelijks gebruik thuis worden toegepast.

  1. Je moet eerst de bakplaat op zijn plaats houden, maar op een laag vuur.
  2. Maak een gewone theedoek nat, liefst in een donkerdere kleur omdat deze vlekken maakt.
  3. Plaats de handdoek over de lengte van de bakplaat – de hitte van de bakplaat en het vocht van de handdoek zullen stoom creëren die helpt om voedseldeeltjes of resten die achterblijven te verwijderen.
  4. Neem vervolgens een stevige spatel en begin met de handdoek over de bovenkant van de bakplaat te schrapen.
  5. Spoel de bakplaat over de gehele lengte af richting de lekbak.

Dat is alles! Yale biedt ook een volledige reinigingsset voor de grillplaat voor een mooie diepe reiniging om de paar maanden.